Fiat homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Nieuwe FIAT Tipo

Nieuwe Fiat Tipo

Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan, met de perfecte avontuurlijke partner: de nieuwe Tipo Cross. Laat je verrassen door zijn stoere looks, geavanceerde technologie en nieuwe, milieuvriendelijkere motoren. Nu tot wel € 3.000 voordeel!

De nieuwe Tipo-familie is beschikbaar vanaf € 20.190.

Hatchback

 • Catalogusprijs: € 22.190
 • Korting: € 2.000
 • Actieprijs: € 20.190
   

Station

 • Catalogusprijs: € 23.390
 • Korting: € 3.000
 • Actieprijs: € 20.390
   

Cross

 • Catalogusprijs: € 25.990
 • Korting: € 3.000
 • Actieprijs: € 22.990
Fiat 500 Hybrid en Panda Hybrid

De Fiat 500 en Panda Hybrid - Driven by Nature

Ontdek de nieuwe Fiat 500 Hybrid Panda Hybrid, direct uit voorraad vanaf €209/maand!


De Fiat Hybrid modellen hebben tot 30% minder CO₂ uitstoot dan onze huidige benzinemotoren. Zo rijd je niet alleen zuiniger, stiller en prettiger, maar het voelt ook een stuk beter.  Stap in, en ervaar het zelf bij een van onze Fiat-vestigingen.

 • Fiat 500 Hybrid vanaf: € 14.250 (Incl. € 1500 Bonus) of Private Lease voor € 209 per maand.
 • Fiat Panda Hybrid vanaf: € 14.240

Alleen nog direct uit voorraad leverbaar!

De NIEUWE Fiat 500e

Nu bij ons in de showroom! Kom langs bij een van onze Fiat-vestigingen en bespreek de mogelijkheden om dit jaar nog met de nieuwe Fiat 500 E te kunnen rijden! => Ga naar onze Fiat-vestigingen of maak een afspraak!

Nieuwe Fiat 500 La Prima

NIEUWE Fiat 500 is ontworpen voor het volgend decennium

De nieuwe 500 "la Prima" zal de eerste stadsauto zijn die beschikt over autonoom rijden technologie van Level 2. Hij zal autonoom kunnen optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen de snelheid hierop aan te passen. Zijn ‘ogen’ zullen ook wijd openstaan voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View”. Tevens zal de 500 "la Prima" breder en langer zijn. Een strak en puur design, minder knoppen en basislijnen in het interieur. Het zal de mooiste 500 ooit zijn. Met het splinternieuwe, geavanceerde 10"-infotainmentsysteem zal het natuurlijke verlengstuk van uw smartphone worden, dankzij de ultrasnelle Bluetooth-koppeling, het draadloze laaddock en de draadloze integratie van Apple CarPlay. Ontdek alle voordelen waar u recht op heeft en bereken hoeveel u kunt besparen door over te schakelen op een elektrische auto zoals de nieuwe 500 "la Prima".

De nieuwe Fiat 500 'la Prima' cabrio kan worden besteld in drie verschillende laktinten (Ocean Green, Celestial Blue en Mineral Grey) geïnspireerd op de natuur. Kies je favoriete kleur en uitrusting en bestel jouw perfecte Fiat 500 'la Prima' bij Auto Palace.

Onze Fiat Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Electrifying Experience Fiat 500e AUTO PALACE

Auto Palace Fiat

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Emmen, Hoogeveen, Almere en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Electricying Experience van de nieuwe Fiat 500e ‘La Prima’

De 500 "La Prima" is de eerste volledig elektrische auto van de FCA Groep. De derde generatie van de Fiat 500 is geheel nieuw: hij biedt meer ruimte, de nieuwste e-technologie en een nieuwe stijl, maar is nog steeds een ‘Cinquecento’. Het is de eerste urban auto die autonoom rijden volgens niveau 2 mogelijk maakt, en de eerste FCA-auto die is uitgerust met het nieuwe revolutionaire UConnect 5-infotainmentsysteem. Actieradius: tot 320 km in de WLTP-cyclus, met de 85 kW-snellader die standaard bij de auto wordt geleverd.