Private Lease Fiat 500 actie 209

Kom snel langs bij een van onze Fiat-vestigingen om hiervan te profiteren. Klik hier voor onze voorraad Fiat 500!

De Fiat 500 POP: Dat klinkt als muziek in de oren. Private Lease vanaf € 209,- per maand en 6 maanden APPLE Music cadeau! Op basis van: 60 maanden/7.500 km.

De Fiat 500 POP is standaard voorzien van:
– U-Connect audio met Bluetooth
– Airconditioning
– Dualdrive stuurbekrachtiging
– Electrische ramen voor
– 7 Airbags
– Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Vraag hier uw Private Lease offerte aan!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Fiat TIPO Street

Meer ruimte, dat is wat u mag verwachten van de nieuwe, stijlvolle Fiat Tipo Street. En meer ruimte betekent meer comfort, meer luxe en meer gevoel: een goed gevoel. De Fiat Tipo Street is ook nog eens standaard zéér rijk uitgerust, met onder andere airconditioning, Uconnect™ audio met Bluetooth en USB, zwarte lichtmetalen velgen, privacy glass en led-dagrijverlichting. DE FIAT TIPO STREET: NU TIJDELIJK MET € 1.800 VOORDEEL VANAF € 18.895,-!

Fiat 500X Sport

Maak nú kennis met de nieuwe Fiat 500X Sport. De 500X Sport is met zijn rode exterieur, 18″ lichtmetalen velgen en dubbele, chromen uitlaat onweerstaanbaar. Het is de perfecte reispartner die technologie met innovatie en persoonlijk gemak uitstekend combineert. U rijdt hem al vanaf € 26.250 inclusief € 2.000 bonus. Bovendien krijgt u nu 6 maanden Apple Music cadeau. Stap in, start de motor en ervaar de sportieve rijprestaties van de Fiat 500X Sport. Private Lease vanaf € 429,- per maand en 6 maanden APPLE Music cadeau! Op basis van: 60 maanden/7.500 km.

Private Lease Fiat 500 actie 209

De naam Fiat 500 Pop zegt het al: daar zit muziek in. En dat klopt precies, want als u nu een nieuwe Fiat 500 Pop met Private Lease rijdt, krijgt u een half jaar lang gratis Apple Music. Dat maakt het leven niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Want Private Lease geeft zekerheid, terwijl muziek alles mooier maakt. Het enige dat u hoeft te doen is tanken en uw favoriete nummers luisteren. Meezingen mag ook natuurlijk.
De Fiat 500 Pop met Private Lease voor € 209* per maand en een half jaar gratis Apple Music. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Kom snel langs voor een proefrit.

Fiat 500 Lounge Voordeel 2.700

De Fiat 500 Lounge is de meest stijlvolle auto in zijn klasse. Zeer rijk uitgerust. Voorzien van extra luxe en comfort. En nu tijdelijk extra aantrekkelijk met voordeel dat kan oplopen tot wel € 2.700. Zo wordt de Fiat 500 Lounge bereikbaarder dan ooit en komt rijden in stijl wel heel dichtbij! Fiat 500 Lounge met Private Lease voor € 259,- per maand!

Auto Palace FIAT

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

In 2016 hadAuto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Fiati-, Hyundai- én Mitsubishi-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. AUTO PALACE Dronten wordt naast Erkend Reparateur Peugeot ook Erkend Reparateur van de merken Fiat en Hyundai. De gehele Flevopolder is met onze twee vestigingen voor de merken Fiat, Hyundai en Mitsubishi afgedekt.

Fiat 500 YOUNG
Fiat 5 jaar garantie

5 jaar garantie. Onbezorgd rijden. Kilometervrij.

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden.

Klik hier voor de voorwaarden.

Fiat Extra Garantie

Voor auto’s geregistreerd voor 1 januari 2019 geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar die uitgebreid kan worden met Fiat Extra Garantie. Extra Garantie is een service die u in staat stelt om de fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar, zonder eigen risico en zonder kilometerlimiet. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past.

Tijdens de extra garantie periode bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa. Extra garantie kunt u afsluiten binnen de fabrieksgarantieperiode van 2 jaar en voordat u 60.000 km heeft gereden.

Voor meer informatie klik hier