BlackFriday-fiapanda

BLACK FRIDAY VOORDEEL – GRATIS AUTOMAAT OP DE FIAT PANDA

Black Friday voordeel nu tijdelijk de Fiat Panda met gratis Dualogic automaat vanaf € 12.695,- of private lease vanaf € 209,- per maand!

BlackFriday-fiat500x

BLACK FRIDAY VOORDEEL. DE NIEUWE 500X NU TIJDELIJK MET 3 JAAR GRATIS ONDERHOUD

Black Friday voordeel. De nieuwe 500X nu tijdelijk met 3 jaar gratis onderhoud!

BlackFriday-fiat500l

BLACK FRIDAY VOORDEEL OP DE FIAT 500L EN PROFITEER NU OOK NOG VAN HET LAGE BPM TARIEF

Black Friday voordeel. Profiteer nu nog van € 4.000,- extra voordeel op de Fiat 500L en krijg ook nog het lage BPM tarief!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Gratis Taxatie

Auto Palace FIAT

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

In 2016 hadAuto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Fiati-, Hyundai- én Mitsubishi-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. AUTO PALACE Dronten wordt naast Erkend Reparateur Peugeot ook Erkend Reparateur van de merken Fiat en Hyundai. De gehele Flevopolder is met onze twee vestigingen voor de merken Fiat, Hyundai en Mitsubishi afgedekt.

Camperonderhoud

Het camperseizoen staat voor de deur. Onderhoud van uw camper staat waarschijnlijk hoog op uw to-do-lijstje. Maak daarom snel een afspraak bij de camperspecialisten van Fiat Professional.

DESKUNDIG ONDERHOUD DOOR DE CAMPERSPECIALISTEN VAN FIAT PROFESSIONAL 
Wist u dat drie van de vier verkochte campers op een Fiat Ducato-onderstel gebouwd zijn? Onze camperspecialisten zijn dan ook zeer deskundig op het gebied van camperonderhoud. We gaan uiterst grondig te werk, zodat uw camper na afloop weer in topconditie is en blijft.

MAAK EEN AFSPRAAK EN ONTVANG EEN ANTIDIEFSTALRUGZAK T.W.V. € 55 CADEAU
Zo gaat u helemáál zorgeloos op reis.