Hyundai homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Hyundai Tucson met Berry Leerentveld_Brandmanager Hyundai

De nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid

Nu bij ons in de showroom, de compleet nieuwe Hyundai Tucson. Deze slimme SUV beschikt over state-of-the-art smart technologie en is verkrijgbaar als Mild Hybrid, Hybrid én Plug-in Hybrid. U kunt nu kennis maken met deze nieuwe krachtpatser. Natuurlijk coronaproof! Onze verkoopadviseurs helpen u graag online en/of telefonisch.

Leverbaar als mild-hybrid, hybrid en plug-in hybrid

 • TUCSON Hybrid v.a. € 37.995
 • TUCSON Mild-hybrid v.a. € 34.995

Voor meer informatie? Neem contact op met onze Hyundai-vestigingen!

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid

Binnenkort in de showroom. Leverbaar als Hybrid en Plug-in Hybrid:

 • SANTA FE Hybrid v.a. € 44.495
 • SANTA FE Plug-in Hybrid v.a. € 51.495

Groter. Beter. Efficiënter.

Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp 'from scratch' biedt de nieuwe Hyundai SANTA FE nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. De SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologie.

Brochure Nieuwe Hyundai Santa Fe
Prijslijst Nieuwe Hyunda Santa Fe
Voor meer informatie? Bezoek of contact onze Hyundai-vestigingen!

GRATIS laadpaal bij de Hyundai KONA EV

Hyundai KONA EV Leasetarief vanaf € 335,- per maand!


Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto (EV) met een actieradius tot 484 km (WLTP)? Kies de rijk uitgeruste Hyundai Kona Fashion of de meest complete Kona Premium Zakelijke rijders profiteren van 8% bijtelling! De Hyundai Kona is uit voorraad leverbaar vanaf € 335,- per maand! Een SUPER laag Leasetarief!

SUPER lage Leasetarieven!

 • Kona EV Comfort 64kWh incl. metallic: van € 408,- voor € 335,-. Uw Voordeel € 73,-/mnd en € 4.380,-/60mnd!

 • Kona EV Fashion 64kWh incl. metallic: van € 439,- voor € 359,-. Uw Voordeel € 80,-/mnd en € 4.800,-/60mnd! Meerprijs Fashion t.o.v Comfort slechts € 24,-/mnd!

 • Kona EV Premium 64Kwh incl. metallic: van € 470,- voor € 384,-. Uw Voordeel € 86,-/mnd en € 5.160,-/60mnd! Meerprijs Premium t.o.v. Fashion slechts € 25,-/mnd!

Op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar!

GRATIS laadpaal bij de Hyundai IONIQ EV

Private Lease Hyundai IONIQ nu vanaf € 399 per maand

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 300 kilometer* ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

En met Auto Palace Private Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 399 per maand. Dit is inclusief verrekening van de EV subsidie van € 2.000,-! Of vanaf € 24.950 (incl. subsidie!)

Onze Hyundai Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Hyundai i30

Aanbiedingen Hyundai i30

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van een Hyundai i30 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een bonus van maar liefst € 1.500.  Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Hyundai Bonus van € 1.500
Deze maand ontvang je op een nieuwe Hyundai i30 maar liefst € 1.500 korting. Zo is de i30 al leverbaar vanaf € 24.145, de i30 Wagon vanaf € 27.745 en de i30 Fastback vanaf € 32.295 na aftrek van de Hyundai Bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

50/50 deal
Daarnaast kun je ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i30 vanaf € 366, een i30 Wagon vanaf € 399 en een Hyundai i30 Fastback vanaf € 460 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i30 lease je zakelijk al vanaf € 305,  de i30 Wagon vanaf € 335 en de i30 Fastback vanaf € 375 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Nieuwe Hyundai i20

Nieuwe Hyundai i20 vanaf € 18.635

De nieuwe Hyundai i20 is een dynamische en onderscheidende compacte auto met een opvallend nieuw design en de beste veiligheid en connectiviteit in zijn segment.

Ontworpen om op te vallen.
Dynamisch, onderscheidend en sensueel sportief. De nieuwe Hyundai i20 zet nieuwe normen met zijn gedurfde nieuwe design. Ontdek het nieuwe karakter van ons meest succesvolle model.

De beste connectiviteit in zijn klasse.
Geniet van slimme, state-of-the-art technologie met de dubbele, optisch gecombineerde 10,25-inch grote schermen met split screen-functie. En met Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten, waarmee je de Hyundai i20 via jouw smartphone – of met gesproken commando’s – kunt bedienen. De nieuwe Hyundai i20 biedt jou naadloze connectiviteit, met online stemherkenning en voorzieningen die je ritten nog plezieriger en comfortabeler maken.

Twee motorvarianten – nog zuiniger en schoner.
De nieuwe Hyundai i20 is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De 1.0 T-GDi 48V levert 74 kW (100 pk). De 48-volt mild hybrid-technologie zorgt voor 3-4 procent minder benzineverbruik en CO2-uitstoot. De motor is leverbaar in combinatie met een 7-trapsautomaat (DCT) of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die ontkoppelt voor extra brandstofbesparing de motor van de transmissie als je het gaspedaal loslaat. De tweede benzinemotor, de 1.2 MPI, levert 62 kW (84 pk) en is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

50/50 deal
Je kunt ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 299 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i20 vanaf € 299 per maand (op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease vanaf  € 299 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i20 lease je zakelijk al vanaf € 299 per maand (op basis bvan 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Nieuwe Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i10 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De i10 rijd je al vanaf € 13.635. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

50/50 deal
Je kunt ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 234 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 234 per maand (op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease vanaf  € 199 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i10 lease je zakelijk al vanaf € 199 per maand (op basis bvan 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Nexo

Hyundai NEXO

Deze ultieme eco-auto en met slechts 4 % bijtelling!

De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel – met slechts 4 % bijtelling voor zakelijk rijders – kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

 • Actieradius van 665 km (WLTP)
 • Rijdt op waterstof dus emissievrij
 • Binnen vijf minuten een volle tank
 • 4 % bijtelling voor zakelijk rijders (DEMO)

FC(E)V Fuel Cell (Electric) Vehicle: De brandstofcel zet waterstof en zuurstof om in elektriciteit die wordt afgegeven aan het batterijpakket en de elektromotor – er komt alleen water vrij als emissie. Opladen is niet nodig, waterstof tanken wel. Dit doe je al in 5 minuten.

Deze unieke auto, Hyundai Nexo incl. Plus Pack, verkopen wij voor een klant en is direct leverbaar!

Hyundai showroom Zwolle Marslanden

Auto Palace Hyundai

Hyundai investeert al decennialang veel geld in de ontwikkeling van auto’s met weinig tot geen uitstoot van schadelijke stoffen. Met de lancering van IONIQ als Hyundai’s nieuwe submerk voor volledig elektrische modellen onderstreept Hyundai zijn ambitie uit te willen groeien tot wereldwijde marktleider op het gebied van elektrisch rijden.

IONIQ 5, IONIQ 6 en IONIQ 7
De komende vier jaar brengt Hyundai drie volledig elektrische auto’s onder de naam IONIQ op de markt. De eerste is de IONIQ 5, een middelgrote CUV gebaseerd op de 45 Concept EV, die later dit jaar wordt gelanceerd. In 2022 volgt de IONIQ 6 (sportsedan) en in 2023 de IONIQ 7 (SUV).

Op het gebied van mobiliteit is veel meer mogelijk dan alleen auto’s maken. Hyundai wil grenzen blijven verleggen, grenzen blijven doorbreken en zich blijven verdiepen in allerlei slimme innovaties.