Hyundai Zomer Upgrades

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Hyundai i10 NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 10.995,-

Hyundai i20 NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 16.695,-

Hyundai Tucson NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 27.995,-

Gratis Taxatie

Auto Palace HYUNDAI

wvf-j013-2AUTO PALACE Zwolle-Marslanden de enige officiële Hyundai-dealer van Zwolle en omgeving is sponsor van WVF JO13-2 uit Westenholte geworden. Het team ontving van verkoopadviseur Marcel van Spil hun nieuwe trainingspakken.

Per 1 januari 2016 is Auto Palace officieel Hyundai-dealer geworden. Het merk Hyundai is aan onze huidige merken toegevoegd. Hyundai is in onze vestiging Zwolle en Hoogeveen ondergebracht. We zijn per 1 januari eerst in Hoogeveen en daarna op 1 april in Zwolle gestart. Voor Auto Palace een strategische keuze in ons meerdere merkenbeleid.

Op 2 mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Hyundai-, Fiat- én Mitsubishi-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. AUTO PALACE Dronten wordt naast Erkend Reparateur Peugeot ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai en Fiat. De gehele Flevopolder is met onze twee vestigingen voor de merken Hyundai, Fiat en Mitsubishi afgedekt.

Een compacte SUV met slechts 4% bijtelling? Met een riante actieradius van 470 kilometer en bereikbaar voor een groot publiek? Daar is er maar een van ter wereld: de KONA Electric. Komende zomer verschijnt deze volledig elektrische SUV in de showroom. Tot die tijd houden we je hier graag op de hoogte van het laatste nieuws rond deze unieke auto. Zo waren we met Hyundai TV bij de allereerste kennismaking met de Hyundai KONA Electric. En dat werd een bijzondere ontmoeting. Bekijk de video!