Speciaal welkom voor alle klanten van Hyundai Wittenberg Harderwijk! Per 1 januari zijn namelijk alle Hyundai-dealeractiviteiten (verkoop, onderhoud, reparatie en APK) aan onze vestiging AUTO PALACE Harderwijk aan de Zuiderbreedte 6 overgedragen.

Nieuwe Hyundai i1-_Go Big

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big

Nieuwe Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 is compact van buiten en groots van binnen. Met zijn dynamische ontwerp, vooruitstrevende veiligheidssysteem en geraffineerde connectiviteit is hij in alle opzichten gegroeid. Go Big!
De nieuwe Hyundai i10 trekt de aandacht vanaf de eerste blik. Stap in en ontdek zijn opvallende styling én ruimte.
Welke ambities liggen voor u binnen handbereik met de nieuwe Hyundai i10? Vanaf februari staat de volledige line-up in al onze Hyundai-vestigingen.

De nieuwe Hyundai i10 is er al vanaf € 12.995,-!

Hyundai Try and Buy bonus

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een Try and Buy bonus tot wel € 5.000,-! Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de 50/50 deal. Je betaalt gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Private Lease Hyundai i10 198
Private Lease Hyundai Kona 359

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Nieuwe Hyundai KONA Hybrid

KONA nu ook met een hybride aandrijflijn
Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn verbeterde connectiviteit.
Deze maand ontvang je op de nieuwe Hyundai KONA Hybrid maar liefst € 1.250 korting. Zo is de KONA Hybrid al leverbaar vanaf € 26.745 na aftrek van de SmartTech bonus. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Hyundai NEXO

8 brandende vragen (en antwoorden) over de NEXO

Ben jij ook zo benieuwd naar de auto van de toekomst? Hoe die eruit ziet? Hoe die rijdt? Hoe die wordt aangedreven en – niet onbelangrijk – wat die kost? In plaats van erover te mijmeren hebben wij hem gewoon gemaakt. Nou ja, ‘gewoon’ … honderden briljante ingenieurs hebben er jaren keihard aan gewerkt. Het resultaat: de waterstofauto Hyundai NEXO. Benieuwd wat hij allemaal kan? Wij beantwoorden de 8 meest brandende vragen over deze SUV met brandstofcel:

  1. Wat maakt de Hyundai NEXO zo bijzonder?

Om te beginnen natuurlijk zijn aandrijving. De Hyundai NEXO rijdt niet op benzine of diesel, maar op waterstof. Onder de motorkap ligt dus geen verbrandingsmotor, maar een brandstofcel die waterstof omzet in elektriciteit. Die wordt gebruikt om een elektromotor aan te drijven. De Hyundai NEXO rijdt dus volledig elektrisch, zonder daarvoor een batterij te hoeven opladen.

  1. Waarom is de Hyundai NEXO zo gestroomlijnd?

Hoe aerodynamischer de auto, hoe minder luchtweerstand en hoe groter het rijbereik. De handgrepen van de portieren schuiven automatisch naar binnen wanneer de auto gaat rijden en de achterruitenwisser zit niet op de kofferklep, maar gaat schuil onder de dakspoiler waar hij zo min mogelijk wind vangt. Voor een zo efficiënt mogelijke luchtstroom is de onderzijde van de NEXO zo vlak mogelijk gemaakt.

  1. Waar tank je met de Hyundai NEXO?

Het tanken van waterstof is kinderlijk eenvoudig en neemt slechts vijf minuten in beslag. Nederland telt momenteel vier waterstoftankstations (in Rhoon, Arnhem, Delfzijl en Helmond) en er liggen plannen klaar voor de bouw van tankstations in Pesse, Breda, Amsterdam, Schiphol, Rotterdam Airport, Utrecht en Groningen (stad). Ook worden op tal van plaatsen in Nederland andere initiatieven ontplooid om de waterstoftankstation-infrastructuur verder te verbeteren.

  1. Wat is het rijbereik van de Hyundai NEXO?

Het rijbereik van de Hyundai NEXO bedraagt maar liefst 665 km volgens de nieuwe WLTP-testmethode. En je hebt de mogelijkheid om energie terug te winnen. Dat doe je door middel van schakelpeddels achter het stuur. Daarmee bepaal je zelf hoe sterk je afremt. Dit heet ‘regeneratief remmen’ en daarmee kan remenergie worden teruggewonnen die weer ten goede komt aan de actieradius.

  1. Hoe werkt level 4-technologie in de Hyundai NEXO?

Dat werd eerder dit jaar gedemonstreerd in Zuid-Korea. Drie Hyundai’s NEXO met deze technologie voor autonoom rijden legden geheel zelfstandig een afstand van 190 kilometer af. Ze gingen mee in de verkeerstroom, haalden zelfstandig in en navigeerden door tolpoorten. Level 4 (nu nog in voorbereiding, over een paar jaar werkelijkheid) betekent dat de automatische piloot van de auto in staat is het voertuig in bijna elk mogelijk scenario te besturen, behalve in zeer slecht weer.

  1. Hoe schoon is de Hyundai NEXO?

De Hyundai NEXO stoot geen schadelijke stoffen uit. Sterker nog, hij zuivert juist de lucht in plaats van deze te vervuilen. Alle lucht die in de NEXO verdwijnt, wordt gefilterd en er weer schoon uitgeblazen. Daarvoor zorgt een slimme luchtfilter die 99,9 procent van de koolstofdeeltjes verwijdert. De NEXO stoot dus niet alleen niets uit, hij maakt de lucht ook echt schoner.

  1. Wat kost de Hyundai NEXO?

De Hyundai NEXO is er vanaf 69.995 euro. Daarmee is het de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland. Ben je zakelijk rijder? Dan betaal je slechts 4 % bijtelling over het gehele catalogusbedrag en dat betekent dat je al in een NEXO rijdt vanaf € 94,15 netto bijtelling per maand (o.b.v. 40,85 %).

Hyundai EV Waterstof en Hybride

Volledig elektrische auto, hybride auto of waterstofauto – Hyundai heeft ’m

Met de volledig elektrische Hyundai KONA Electric en IONIQ Electric en de waterstofauto Hyundai NEXO heeft Hyundai drie uitgesproken duurzame modellen. Deze zero emissie-auto’s vallen alle drie in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent. En dan zijn er ook nog de Hyundai IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid die een zuinige brandstofmotor combineren met de energie van een oplaadbare batterij. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Klein is het nieuwe groot. In alle opzichten, want behalve een stijlvolle stadsauto, is de nieuwe i10 ook nog eens zeer rijk uitgerust en scherp geprijsd. Dat begint al met de i-Drive uitvoering. Wil je nog meer luxe? Kies dan voor Comfort of Premium. De nieuwe Hyundai i10 is er al vanaf € 12.995,-!