Veilige Deal dagen Aanmelden

Koopt u bij ons een nieuwe auto of een occasion* aan, dan hoeft u niet ongerust te zijn of u ergens anders een betere deal kunt doen. Tot en met 30 september hebben wij namelijk de VEILIGE DEAL Dagenhoge kortingen en Netto Deals op onze voorraadauto’s en direct rijden! Nergens doet u een betere deal, dat geeft een veilig gevoel. Plus een GRATIS compleet verzorgd Slipcursus-arrangement ter waarde van € 199,-!

Ga naar de ACTIES met hoge KORTINGEN op onze voorraadauto’s! Direct rijden!

*  vanaf € 7.500,-

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Hyundai SmartTech Bonus € 2000

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech bonus tot wel € 2.000,-! Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.
Daarnaast kan je ook gebruik maken van de 50/50 deal. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente!

Hyundai i10 Comfort

Hyundai i10 1.0 Comfort NETTO DEAL

Van € 14.200,- voor € 11.895,- Uw voordeel € 2.305,-!
Hyundai i30 fastback

Hyundai i30 Fastback T-GDi Comfort NETTO DEAL

Van € 25.450,- voor € 23.950,-! Uw voordeel € 1.500,-!
Hyundai Ioniq HEV Premium

Hyundai Ioniq 1.6 GDI Blue HEV NETTO DEAL

Van € 32.790,- voor € 28.950,-! Uw voordeel € 3.840,-!
Hyundai Tucson_1.7 CRDI Premium

Hyundai Tucson 1.7 CRDI HP Automaat NETTO DEAL

Van € 47.386,- voor € 39.990,- Uw voordeel € 7.396,-!
Private Lease Hyundai i10 198
Private Lease Hyundai Kona 359

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Hyundai SmartTech Bonus € 2000

Profiteer van korting tot € 2.000,-! Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech Bonus tot wel € 2.000. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de 50/50 deal. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente.

Hyundai KONA EV

Altijd al willen rijden in een volledig elektrische SUV? Dat kan nu al voor € 39.195,-. Met deze zeer scherpe vanafprijs staat de Hyundai KONA Electric nu bij AUTO PALACE in de showroom. ’s Werelds eerste 100% elektrische SUV heeft een rijbereik van maar liefst 449 km en een voor zakelijk rijders gunstige 4% bijtelling. Wat houd je nog tegen?

Dat de Hyundai KONA deze zomer een volledig elektrisch broertje krijgt hadden we je al verteld, maar nu kunnen we je ook trakteren op de allereerste foto en video van deze bijzondere compacte SUV.

Nieuwe Hyundai Kona

NU in onze showroom te bewonderen en direct uit voorraad leverbaar! Ga naar onze voorraad en maak uw keuze!
Met zijn slanke body, hooggeplaatste led-lampen voor de dagrijverlichting en daaronder geplaatste koplampen, Cascade-grille en tweekleurig dak is de Hyundai KONA een frisse verschijning in de klasse van de compacte crossovers.

Gratis Taxatie
Hyundai NEXO

8 brandende vragen (en antwoorden) over de NEXO

Ben jij ook zo benieuwd naar de auto van de toekomst? Hoe die eruit ziet? Hoe die rijdt? Hoe die wordt aangedreven en – niet onbelangrijk – wat die kost? In plaats van erover te mijmeren hebben wij hem gewoon gemaakt. Nou ja, ‘gewoon’ … honderden briljante ingenieurs hebben er jaren keihard aan gewerkt. Het resultaat: de waterstofauto Hyundai NEXO. Benieuwd wat hij allemaal kan? Wij beantwoorden de 8 meest brandende vragen over deze SUV met brandstofcel:

  1. Wat maakt de Hyundai NEXO zo bijzonder?

Om te beginnen natuurlijk zijn aandrijving. De Hyundai NEXO rijdt niet op benzine of diesel, maar op waterstof. Onder de motorkap ligt dus geen verbrandingsmotor, maar een brandstofcel die waterstof omzet in elektriciteit. Die wordt gebruikt om een elektromotor aan te drijven. De Hyundai NEXO rijdt dus volledig elektrisch, zonder daarvoor een batterij te hoeven opladen.

  1. Waarom is de Hyundai NEXO zo gestroomlijnd?

Hoe aerodynamischer de auto, hoe minder luchtweerstand en hoe groter het rijbereik. De handgrepen van de portieren schuiven automatisch naar binnen wanneer de auto gaat rijden en de achterruitenwisser zit niet op de kofferklep, maar gaat schuil onder de dakspoiler waar hij zo min mogelijk wind vangt. Voor een zo efficiënt mogelijke luchtstroom is de onderzijde van de NEXO zo vlak mogelijk gemaakt.

  1. Waar tank je met de Hyundai NEXO?

Het tanken van waterstof is kinderlijk eenvoudig en neemt slechts vijf minuten in beslag. Nederland telt momenteel vier waterstoftankstations (in Rhoon, Arnhem, Delfzijl en Helmond) en er liggen plannen klaar voor de bouw van tankstations in Pesse, Breda, Amsterdam, Schiphol, Rotterdam Airport, Utrecht en Groningen (stad). Ook worden op tal van plaatsen in Nederland andere initiatieven ontplooid om de waterstoftankstation-infrastructuur verder te verbeteren.

  1. Wat is het rijbereik van de Hyundai NEXO?

Het rijbereik van de Hyundai NEXO bedraagt maar liefst 665 km volgens de nieuwe WLTP-testmethode. En je hebt de mogelijkheid om energie terug te winnen. Dat doe je door middel van schakelpeddels achter het stuur. Daarmee bepaal je zelf hoe sterk je afremt. Dit heet ‘regeneratief remmen’ en daarmee kan remenergie worden teruggewonnen die weer ten goede komt aan de actieradius.

  1. Hoe werkt level 4-technologie in de Hyundai NEXO?

Dat werd eerder dit jaar gedemonstreerd in Zuid-Korea. Drie Hyundai’s NEXO met deze technologie voor autonoom rijden legden geheel zelfstandig een afstand van 190 kilometer af. Ze gingen mee in de verkeerstroom, haalden zelfstandig in en navigeerden door tolpoorten. Level 4 (nu nog in voorbereiding, over een paar jaar werkelijkheid) betekent dat de automatische piloot van de auto in staat is het voertuig in bijna elk mogelijk scenario te besturen, behalve in zeer slecht weer.

  1. Hoe schoon is de Hyundai NEXO?

De Hyundai NEXO stoot geen schadelijke stoffen uit. Sterker nog, hij zuivert juist de lucht in plaats van deze te vervuilen. Alle lucht die in de NEXO verdwijnt, wordt gefilterd en er weer schoon uitgeblazen. Daarvoor zorgt een slimme luchtfilter die 99,9 procent van de koolstofdeeltjes verwijdert. De NEXO stoot dus niet alleen niets uit, hij maakt de lucht ook echt schoner.

  1. Wat kost de Hyundai NEXO?

De Hyundai NEXO is er vanaf 69.995 euro. Daarmee is het de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland. Ben je zakelijk rijder? Dan betaal je slechts 4 % bijtelling over het gehele catalogusbedrag en dat betekent dat je al in een NEXO rijdt vanaf € 94,15 netto bijtelling per maand (o.b.v. 40,85 %).

Hyundai EV Waterstof en Hybride

Volledig elektrische auto, hybride auto of waterstofauto – Hyundai heeft ’m

Met de volledig elektrische Hyundai KONA Electric en IONIQ Electric en de waterstofauto Hyundai NEXO heeft Hyundai drie uitgesproken duurzame modellen. Deze zero emissie-auto’s vallen alle drie in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent. En dan zijn er ook nog de Hyundai IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid die een zuinige brandstofmotor combineren met de energie van een oplaadbare batterij. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Hyundai Private Lease, dat is rijden zonder verborgen kosten! Je rijdt al een Hyundai i10 vanaf € 198 per maand (48 mnd /10.000 km/jr). Ongeacht aantal schadevrije jaren, inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer.