Hyundai SmartTech Bonus € 2000

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech bonus tot wel € 2.000,-! Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.
Daarnaast kan je ook gebruik maken van de 50/50 deal. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Private Lease Hyundai i10 198
Private Lease Hyundai Kona 359

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Hyundai SmartTech Bonus € 2000

Profiteer van korting tot € 2.000,-! Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech Bonus tot wel € 2.000. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de 50/50 deal. Je betaalt 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente.

Hyundai KONA EV

Altijd al willen rijden in een volledig elektrische SUV? Dat kan nu al voor € 39.195,-. Met deze zeer scherpe vanafprijs staat de Hyundai KONA Electric nu bij AUTO PALACE in de showroom. ’s Werelds eerste 100% elektrische SUV heeft een rijbereik van maar liefst 449 km en een voor zakelijk rijders gunstige 4% bijtelling. Wat houd je nog tegen?

Dat de Hyundai KONA deze zomer een volledig elektrisch broertje krijgt hadden we je al verteld, maar nu kunnen we je ook trakteren op de allereerste foto en video van deze bijzondere compacte SUV.

Nieuwe Hyundai Kona

NU in onze showroom te bewonderen en direct uit voorraad leverbaar! Ga naar onze voorraad en maak uw keuze!
Met zijn slanke body, hooggeplaatste led-lampen voor de dagrijverlichting en daaronder geplaatste koplampen, Cascade-grille en tweekleurig dak is de Hyundai KONA een frisse verschijning in de klasse van de compacte crossovers.

hyundai i20

Hyundai i20 1.0 T-GDi Comfort NETTO DEAL

Van € 21.235,- voor € 17.250,- Uw voordeel € 3.985,-!
Hyundai i30

Hyundai i30 Wagon 1.4 T-GDi Comfort NETTO DEAL

Voor € 22.750,-!
Hyundai KONA

Hyundai KONA 1.0 Fashion NETTO DEAL

Voor € 24.950,-!
Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 1.7 CRDI HP Comfort NETTO DEAL

Van € 40.890,- voor € 37.540,- Uw voordeel € 3.350,-!
Gratis Taxatie

Auto Palace HYUNDAI

AUTO PALACE Zwolle-Marslanden – Hyundai

Hyundai Zwolle Marcel en LauraDe afgelopen 3 jaar hebben wij ons best gedaan om zo veel mogelijk Hyundai ’s op de weg te krijgen in Zwolle en omgeving. En mede dankzij u kunnen wij zeggen dat dit goed gelukt is. Zo goed zelfs dat we een nieuwe collega hebben aangenomen om u als klant nog beter te kunnen helpen!

Laura Nijhof is Junior Verkoopadviseur Hyundai. Zij is een aantal jaren werkzaam geweest in diverse ondersteunende functies in de autobranche. Laura gaat bij ons de uitdaging aan om het verkoop vak snel eigen te maken. Naast Laura is natuurlijk ook Marcel van Spil nog steeds in de showroom aanwezig. Samen zullen zij de dienstverlening van Auto Palace nog beter maken!

Hyundai EV Waterstof en Hybride

Volledig elektrische auto, hybride auto of waterstofauto – Hyundai heeft ’m

Met de volledig elektrische Hyundai KONA Electric en IONIQ Electric en de waterstofauto Hyundai NEXO heeft Hyundai drie uitgesproken duurzame modellen. Deze zero emissie-auto’s vallen alle drie in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent. En dan zijn er ook nog de Hyundai IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid die een zuinige brandstofmotor combineren met de energie van een oplaadbare batterij. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Hyundai Private Lease, dat is rijden zonder verborgen kosten! Je rijdt al een Hyundai i10 vanaf € 198 per maand (48 mnd /10.000 km/jr). Ongeacht aantal schadevrije jaren, inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer.