Jeep homepage

JEEP® introduceert een nieuw concept voor vierwielaandrijving met de toepassing van krachtige elektromotoren voor zijn vermaarde 4x4-systemen. Dit zorgt niet alleen voor een verlaging van het brandstofverbruik en de emissies, maar komt ook de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede. Daarmee openen deze revolutionaire 4xe-systemen de weg naar nieuwe mobiliteitsoplossingen die geheel volgens de merktraditie meer vrijheid dan ooit bieden.

JEEP 4Xe Plug-in-Hybrid

NIEUW 4XE PLUG-IN HYBRID ELECTRIC

De nieuwe JEEP® Renegade 4xe Limited Business combineert innovatieve veiligheidstechnologie met stijl: zo is hij standaard onder andere uitgerust met adaptive cruise control en forward collision warning plus, lederen bekleding, een met leder bekleed stuurwiel en 17-inch lichtmetalen velgen. Behorend tot de standaarduitrusting is ook het 8.4” Infotainment systeem met navigatie. Vanaf € 42.990!

De nieuwe JEEP® Compass Limited Business is de ultieme uitvoering van een SUV die avontuur met elegantie combineert. Zie alles met de Bi-Xenon verlichting met LED-signature dagrijverlichting en automatisch grootlicht functie. Dankzij het Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 8,4-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth® en het Parking Pack profiteert u van grensverleggende connectiviteit om alles uit iedere reis te halen en uw veiligheid te garanderen. Behoud uw privacy met donker getinte ramen en trek de aandacht met de 19-inch lichtmetalen velgen en exterieur accenten in chrome. Stoelbekleding van Techno leder/stof verhoogt het zitcomfort. Vanaf € 46.490!

De nieuwe Jeep® Wrangler viert het 80-jarig bestaan van het merk met een speciale 80th Anniversary edition. Deze nieuwe versie heeft standaard kenmerken zoals Granite Crystal-afwerking aan de buitenkant, een hard dak in carrosseriekleur, de beste veiligheidsvoorzieningen en een lederen interieur. Daarnaast benadrukken de 80th Anniversary-badges op de zijkant van de auto, de stoelen en het dashboard de exclusiviteit en het karakter van deze speciale editie. Vanaf € 82.990!

JEEP Renegade 80th Anniversar

De nieuwe JEEP® RENEGADE 80th Anniversary

De Renegade 80th Anniversary vertaalt de beproefde Jeep-kwaliteiten in een moderne compacte SUV. Verkrijgbaar met twee verschillende motoren: een turbobenzinemotor van 120 pk/88 kW of 150 pk/110 kW. Ook beschikbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 240 pk/177 kW.

JEEP Compass 80th Anniversary

DE nieuwe JEEP® COMPASS 80th Anniversary

De Jeep® Compass 80th Anniversary onderscheidt zich door unieke details die het karakteristieke design van de Compass verder versterken. Hij is verkrijgbaar met een turbobenzinemotor van 150 pk/110 kW. Ook beschikbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 240 pk/176 kW.

JEEP Wrangler 80th Anniversary

DE nieuwe JEEP® WRANGLER 80th Anniversary

De 80th Anniversary-editie van de iconische Jeep® Wrangler 4xe onderscheidt zich onder andere met een hardtop en reservewielcover in carrosseriekleur. Standaard uitgerust met een compleet pakket veiligheidssystemen van de nieuwste generatie. Verkrijgbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 380 pk/280 kW.

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

JEEP®, een legende die teruggaat tot 1941

In 1941 kreeg het Amerikaanse leger de beschikking over een nieuw 4x4-verkenningsvoertuig met als benaming 'General Purpose Vehicle'. Vanwege zijn onverzettelijke karakter verwierf deze alleskunner al snel grote populariteit onder de soldaten, die de eerste twee letters van zijn officiële naam, uitgesproken als 'dzjie pie', verbasterden tot de bijnaam Jeep. Na de oorlog bewezen de overal in de wereld in grote aantallen achtergelaten Jeeps hun nut bij de wederopbouw. Het luidde de geboorte in van het merk Jeep, dat sindsdien vele nieuwe modellen heeft voortgebracht die stuk voor stuk het stoere, avontuurlijke karakter van hun onstopbare voorganger in hun dna hebben.

Onze Jeep Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Showroom AUTO PALACE Zwolle-Marslanden - JEEP

Auto Palace JEEP

AUTO PALACE was in 2016 verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen, Harderwijk en nu ook in Almere, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Robin Aarts Brandmanager Alfa Romeo en JEEP

Robin Aarts

Brandmanager Alfa Romeo en JEEP