Jeep homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

JEEP 4x4

NIEUW 4XE PLUG-IN HYBRID ELECTRIC

JEEP® introduceert een nieuw concept voor vierwielaandrijving met de toepassing van krachtige elektromotoren voor zijn vermaarde 4x4-systemen. Dit zorgt niet alleen voor een verlaging van het brandstofverbruik en de emissies, maar komt ook de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede. Daarmee openen deze revolutionaire 4xe-systemen de weg naar nieuwe mobiliteitsoplossingen die geheel volgens de merktraditie meer vrijheid dan ooit bieden.
 

De nieuwe JEEP® Renegade 4xe Limited Business combineert innovatieve veiligheidstechnologie met stijl: zo is hij standaard onder andere uitgerust met adaptive cruise control en forward collision warning plus, lederen bekleding, een met leder bekleed stuurwiel en 17-inch lichtmetalen velgen. Behorend tot de standaarduitrusting is ook het 8.4” Infotainment systeem met navigatie. Vanaf € 42.990!
 

De nieuwe JEEP® Compass Limited Business is de ultieme uitvoering van een SUV die avontuur met elegantie combineert. Zie alles met de Bi-Xenon verlichting met LED-signature dagrijverlichting en automatisch grootlicht functie. Dankzij het Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 8,4-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth® en het Parking Pack profiteert u van grensverleggende connectiviteit om alles uit iedere reis te halen en uw veiligheid te garanderen. Behoud uw privacy met donker getinte ramen en trek de aandacht met de 19-inch lichtmetalen velgen en exterieur accenten in chrome. Stoelbekleding van Techno leder/stof verhoogt het zitcomfort. Vanaf € 46.490!

Onze Jeep Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Jeep® | Freedom

JEEP-Wranglers

Auto Palace Jeep

AUTO PALACE was in 2016 verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen, Harderwijk en nu ook in Almere, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.