Opel homepage

Nieuwe Opel Astra

Nieuwe Opel Astra

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. De nieuwe Opel Astra is er al Vanaf € 26.699!

LIEVER HYBRIDE RIJDEN?
Ontdek het beste van twee werelden, zonder compromissen, met de nieuwe Astra Hybrid. De nieuwe Opel Astra Hybrid is er al vanaf € 34.899!
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie.
Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Opel Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: nieuw en gebruikt)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

Opel Crossland 4 + 4 actie

Ga je voor de nieuwe Mokka met hét nieuwe Opel gezicht? Ook leverbaar als Mokka-e, een 100% elektrische variant met veel power en een groot rijbereik.

Of de Opel Crossland: prachtig en praktisch tegelijk! Maar ook alle andere Opel personenauto’s zijn mogelijk in combinatie met 4+4. Stuk voor stuk rijk uitgerust, goede looks én zorgeloos instappen!

4 jaar GRATIS onderhoud en garantie

Een nieuwe auto: jij houdt ervan! En hoe fijn is het als je nu bij Auto Palace Opel snel, zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe auto kunt stappen met Opels 4+4. Ofwel 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) bij aankoop van een nieuwe Opel. Ook uit voorraad. Bovendien komen ook de allernieuwste modellen in aanmerking voor dit zorgeloze aanbod.

Extra voordeel op voorraadmodellen
Kies je voor een gloednieuwe Opel uit voorraad, dan ontvang je bovenop de 4+4 aanbieding ook nog eens tot € 2.000 extra voorraadvoordeel. Bovendien doen we er zo nog een 4 bovenop: rijden binnen 4 werkdagen is met een nieuwe Opel uit voorraad geen probleem!

Scherpe financiering
En we kunnen je nog meer zekerheid bieden! Kies voor de scherpe financiering van Opel Finance, waarbij je in jouw favoriete Opel stapt tegen slechts 1,99% rente en dat 4 jaar lang. Zo rijd je al in een nieuwe Opel Corsa Edition vanaf € 215/mnd of de Opel Crossland vanaf € 285/mnd. En dit maandbedrag is dus ook inclusief garantie en onderhoud. Na de looptijd van 4 jaar is de nieuwe Opel helemaal van jou en al je spaargeld staat gewoon nog op de bank!

Opel en 4+4: Stap snel, zorgeloos én voordelig in. Dit is je kans!

Actie is geldig t/m 31 december 2021!

Opel MOKKA

Opel MOKKA

MOKKA-E NIEUW VANAF € 35.399

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA-E.

De nieuwe Opel Mokka is het eerste model in de geschiedenis van Opel dat direct vanaf de introductie leverbaar is met elektrische aandrijving. De Opel Mokka-e koppelt emissievrije aandrijving aan een hoge mate van rijplezier. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en een maximumkoppel van 260 Nm, dat direct vanaf stilstand beschikbaar is.

MOKKA NIEUW VANAF € 26.299

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Opel Mokka!

Nieuwe Opel Crossland

Nieuwe Opel Crossland

CROSSLAND NIEUW VANAF € 21.999

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

Showroom AUTO PALACE Steenwijk - Opel

AUTO PALACE Opel

Al jaren zijn wij officieel Opel-dealer. Op dit moment hebben wij vier Opel vestigingen. U vindt ons in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Hoogeveen. Met een breed aanbod van nieuwe modellen en occasions proberen wij altijd de perfecte deal met u én voor u te sluiten. Wij hebben een aanbod van ruim 100 gebruikte auto's.
Naast verkoop van nieuwe Opels, occasions en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en leasing. Wij voorzien u graag in al uw mobiliteitsbehoeften. Of het nu gaat om een dag, een week, een jaar of tien jaar. Bij de vestigingen vindt u ook onze openingstijden en contactgegevens. Graag tot ziens!