Opel homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Opel Voorraad

(nieuw en gebruikt)

Service bill

Uw auto taxeren

Opel MOKKA

Opel MOKKA

MOKKA-E NIEUW VANAF € 35.399

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA-E.

De nieuwe Opel Mokka is het eerste model in de geschiedenis van Opel dat direct vanaf de introductie leverbaar is met elektrische aandrijving. De Opel Mokka-e koppelt emissievrije aandrijving aan een hoge mate van rijplezier. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en een maximumkoppel van 260 Nm, dat direct vanaf stilstand beschikbaar is.

MOKKA NIEUW VANAF € 26.299

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Opel Mokka!

Nieuwe Opel Crossland

Nieuwe Opel Crossland

CROSSLAND NIEUW VANAF € 21.999

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

Showroom AUTO PALACE Emmeloord Opel

AUTO PALACE Opel

Al jaren zijn wij officieel Opel-dealer. Op dit moment hebben wij vier Opel vestigingen. U vindt ons in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Hoogeveen. Met een breed aanbod van nieuwe modellen en occasions proberen wij altijd de perfecte deal met u én voor u te sluiten. Wij hebben een aanbod van ruim 100 gebruikte auto's.
Naast verkoop van nieuwe Opels, occasions en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en leasing. Wij voorzien u graag in al uw mobiliteitsbehoeften. Of het nu gaat om een dag, een week, een jaar of tien jaar. Bij de vestigingen vindt u ook onze openingstijden en contactgegevens. Graag tot ziens!