Opel bestaat 120 jaar

Vol trots presenteren wij de 120 jaar Editions, een nieuwe uitvoering voor verschillende Opel modellen ter ere van het 120 jarig bestaan van Opel. Bezoek onze Opel-vestigingen voor de 120 jaar Editions!

Opel 120 jaar KARL en Corsa

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Opel 120 jaar KARL en Corsa

Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Stap nu in de praktische Opel KARL of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Wat koop je daarvoor? Veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. Het feest is compleet!

Opel Black Edition

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een sportieve look is er nu een speciale uitvoering leverbaar op de Corsa, Astra en Mokka X. Het exclusieve Black Edition styling-pakket bevat zwarte lichtmetalen velgen, een zwart dak, zwarte buitenspiegelbehuizing en LED-dagrijverlichting. Gelimiteerd en slechts tijdelijk leverbaar!

insignia country tourer

Avontuurlijk én comfortabel. De Insignia Country Tourer is de ideale partner voor outdoor-fans met een actieve levensstijl en zakelijke rijders die zich willen onderscheiden.
De Opel Insignia Country Tourer is de topversie van de Insignia-reeks. De allrounder is de ideale keuze voor wintersporters, outdoor-fans met een actieve levensstijl en zakelijke rijders die zich willen onderscheiden. Zo rij je nu al een Opel Insignia Country Tourer vanaf €33.695,-

Opel Grandland X accessoires

Rijden in stijl: praktische accessoires voor de Opel Grandland X. X staat voor sport en ontspanning: Opel levert passende vervoersoplossingen. Alle praktische en stijlvolle accessoires voor de Opel Grandland X zijn bij onze Opel-vestigingen in Steenwijk, Emmeloord en Meppel te bekijken en te bestellen.

Gratis Taxatie

Kwaliteits Occasions, gegarandeerd!

Op zoek naar een vertrouwd adres voor een gebruikte auto? Rijkmans Kwaliteits Occasions in Meppel biedt jonge, schadevrije auto’s van diverse merken met een lage kilometerstand aan. Van origine een Opel garage met jarenlange ervaring, een goede naam en gecertificeerde monteurs. Bekijk ons aanbod of leg een zoekopdracht bij ons neer.

Rijkmans Occasions

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door overname  Opel-dealer Rijkmans

Per 1 oktober jl. zijn de Rijkmans Opelvestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord aan de activiteiten van Auto Palace Groep toegevoegd. Met deze overname voegt Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpalet, dat daarmee wordt uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekent de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt voor de Opelvestigingen een nieuw toekomstperspectief.Onder leiding van de bestaande managers Henk Alberts en Hans van Wieren, die het aanspreekpunt en gezicht voor de klanten zullen blijven, worden de vestigingen voortgezet. Daarnaast zal Automobielbedrijf Richard Thalen in Hoogeveen doorgaan als agent en in het Opelnetwerk van Auto Palace worden opgenomen.

KTA 2017 Auto Palace Rijkmanns Steenwijk
Opel 2020

Voor eind 2020 ook vier modellen met elektrische aandrijving

ACHT GEHEEL NIEUWE OF VERNIEUWDE OPEL-MODELLEN VÓÓR 2020

  • Sterkere focus op populaire en snel groeiende segmenten, met drie belangrijke introducties tot 2020: geheel nieuwe Corsa en Vivaro, opvolger Mokka X
  • Voldoen aan CO2-emissienormen met moderne technologie, vier modellen met elektrische aandrijving vóór eind 2020, tegen 2024 alle modellen met elektrische aandrijving en verder verbeterde verbrandingsmotoren