Opel Big Event

PROFITEER VAN 3 T/M 8 FEBRUARI

Van 3 t/m 8 februari is het weer The Big E-vent bij Opel. Bij aanschaf van een nieuwe Opel krijgt u dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. Die inruilwaarde kunt u aan alles besteden! Bijvoorbeeld als extra inruilwaarde voor uw huidige auto, een elektrisch laadpunt wanneer u kiest voor een nieuwe Corsa-e of, wanneer u kiest voor Private Lease, het verlagen van het maandtarief. Daarnaast ontvangt u een tank- of laadpas t.w.v. € 500,-! Een unieke kans om in een nieuwe Opel te stappen! Laat dit voordeel niet lopen en kom langs voor een proefrit. Graag tot ziens in een van onze Opel-vestigingen!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Nieuwe Opel Corsa-E

Opel Ampera-e vanaf € 34.149,- (incl. BTW/BPM en afleverkosten) / (excl. BTW/BPM) € 27.272,-

De elektrische Ampera-e met een actieradius van 423 km (WLTP) is direct leverbaar! Registreer de Ampera-e voor 2020 en profiteer van de lage 4% bijtellingscategorie!

PL Opel Karl 120 jaar Editie 199
Private Lease Opel Adam Blitz vanaf € 279
Private Lease Opel Corsa vanaf € 289

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Handjeklap weken_alle modellen

Handjeklap weken t/m 31 juli! Kom nu naar onze showroom en pak uw voordeel op onze Opel voorraadmodellen! Opel KARL al vanaf € 12.450 en Private Lease al vanaf € 199 per maand! Vraag naar de voorwaarden in onze Opel showroom!

Nieuwe Opel Corsa-E

De NIEUWE CORSA-E is nu te bestellen! Rijd als een van de eersten in de nieuwe CORSA-E. De volledig elektrische Corsa-e kunt u nu bestellen vanaf €34.999,-. Deze prijs is incl. afleverkosten, 11 kW 3-fase ‘onboard charger’, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor 6 jaar.

Aantrekkelijke leasetarieven. Ook is er de mogelijkheid om de Corsa-e privé te leasen via Opel Private Lease voor € 499,- p/mnd of zakelijk via Free2Move lease voor € 439,- p/mnd met slechts 4% bijtelling. Deze tarieven zijn op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Bepaal 't zelf LEASE

Opel introduceert een nieuwe vorm van Private Leasen. Met Bepaal ’t Zelf Lease kunt u zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand én van alles zelf bepalen. U bepaalt zelf het model, hoelang uw contract loopt en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden. En u kunt dit tussentijds aanpassen! Gaat u uw Opel alleen rijden? Of de hele familie? U bepaalt! Daarnaast kunt u bij ons uw huidige auto inruilen voor een goede prijs en u ontvangt het bedrag cash op uw rekening. Tijdelijk ontvangt u ook nog eens een tankpas t.w.v. € 120!

Opel 120 jaar KARL en Corsa

Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Stap nu in de praktische Opel KARL of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Wat koop je daarvoor? Veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. Het feest is compleet!

Met Bepaal ’t zelf Lease van Opel heeft u de mogelijkheden om een auto privé te leasen zoals u ’t wilt. U kunt namelijk zorgeloos rijden voor een vast laag bedrag per maand én van alles zelf bepalen!

  • U bepaalt zelf welk model u wilt rijden. Ook de kleur of uitvoering.
  • De looptijd, en het aantal kilometers kunt u tussentijds nog aanpassen. Naar boven en naar beneden.
  • U kunt uw eigen auto inruilen voor een goede prijs en ontvangt het bedrag cash op uw rekening.
  • Gaat u alleen uw nieuwe Opel gebruiken of rijdt de hele familie erin? De verzekering is ook geregeld als iemand anders uw Opel bestuurt.
  • De Opel dealer is het vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft.
  • U rijdt voor een vaste prijs per maand en alles is inbegrepen!
    INCLUSIEF: ONDERHOUD, BANDEN, SCHADEHERSTEL, VERZEKERING, WEGENBELASTING, PECHHULP en € 120,- BRANDSTOFPAS!

Bovendien profiteert u tijdens de Private Lease actiemaand van extra scherpe maandtarieven. Zo rijdt u al in een gloednieuwe Opel KARL 120 Jaar Edition vanaf € 199 per maand. Dat scheelt u tijdens de looptijd van 5 jaar maar liefst € 1.800. Daarnaast ontvangt u tijdelijk een tankpas t.w.v. € 120!

Kwaliteits Occasions, gegarandeerd!

Op zoek naar een vertrouwd adres voor een gebruikte auto? Rijkmans Kwaliteits Occasions in Meppel biedt jonge, schadevrije auto’s van diverse merken met een lage kilometerstand aan. Van origine een Opel garage met jarenlange ervaring, een goede naam en gecertificeerde monteurs. Bekijk ons aanbod of leg een zoekopdracht bij ons neer.

Rijkmans Occasions