Opel precies op tijd DEALS

OVERWEEGT U EEN NIEUWE OPEL? DAN BENT U PRECIES OP TIJD!

Veel nieuwe auto’s zijn namelijk duurder geworden vanwege de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie. Profiteer daarom nu nog van de oude wetgeving en een lagere BPM belasting en bespaar tot wel € 4.000,- op onze voorraadmodellen!

MyOpel BetaalPas

myOpel BETAALPAS

Bij aankoop van een nieuwe Opel krijgt u de myOpel Betaalpas cadeau. Daarop staat een tegoed van € 1.000,- dat u kunt besteden aan onderhoud, brandstof en accessoires!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Achteruitrijden met de Opel Crossland X is een ontspannen aangelegenheid. Met de panoramische 180 graden camera ziet u alles wat er om de hoek en achter uw auto gebeurd. U ziet alles: voetgangers, fietsers, andere auto’s die langs rijden… of uw dochter die met haar nieuwe vriendje staat te kussen. Ouch. Opel Crossland X.

De Opel Crossland X met innovatieve 180 graden achteruitrijcamera geeft u een perfect overzicht om veilig en ontspannen achteruit te rijden. Met dank aan het 180 graden panoramazicht worden zelfs objecten die zich om de hoek bevinden eenvoudig opgemerkt.

Onze Opel Crossland X is uitgerust met een extra grote bagageruimte voor alle uitdagingen die op uw pad komen. Maar pas op met wat u in de bagageruimte plaatst: Objecten in de bagageruimte lijken kleiner dan ze zijn…

Boodschappen doen, sporten of vakantie, met een indrukwekkende bagage-inhoud van 1255 liter en een flexibele achterbank is de Crossland X de juiste auto voor al uw activiteiten. De in delen neerklapbare achterbank vergroot de bagageruimte, dus wilde u altijd al een hond? Dan kunt u er nu twee nemen. U heeft de ruimte.

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling heeft Opel nu de Black Editions. Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar op de Opel Corsa (5-deurs), Opel Astra (5-deurs) en de Opel Mokka X. Ontdek de Opel Black Edition!

Gratis Taxatie

Kwaliteits Occasions, gegarandeerd!

Op zoek naar een vertrouwd adres voor een gebruikte auto? Rijkmans Kwaliteits Occasions in Meppel biedt jonge, schadevrije auto’s van diverse merken met een lage kilometerstand aan. Van origine een Opel garage met jarenlange ervaring, een goede naam en gecertificeerde monteurs. Bekijk ons aanbod of leg een zoekopdracht bij ons neer.

Rijkmans Occasions

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door overname  Opel-dealer Rijkmans

Per 1 oktober jl. zijn de Rijkmans Opelvestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord aan de activiteiten van Auto Palace Groep toegevoegd. Met deze overname voegt Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpalet, dat daarmee wordt uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekent de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt voor de Opelvestigingen een nieuw toekomstperspectief.Onder leiding van de bestaande managers Henk Alberts en Hans van Wieren, die het aanspreekpunt en gezicht voor de klanten zullen blijven, worden de vestigingen voortgezet. Daarnaast zal Automobielbedrijf Richard Thalen in Hoogeveen doorgaan als agent en in het Opelnetwerk van Auto Palace worden opgenomen.

Opel Rijkmans Miss verkiezing
KTA 2017 Auto Palace Rijkmanns Steenwijk

PERSINFORMATIE – OPEL Nederland (9 maart 2018)

Auto Palace Rijkmans wint Opel Klanttevredenheid Award

Breda – Opel-dealer Auto Palace Rijkmans in Steenwijk heeft voor de derde achtereenvolgende keer de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award (OKA) in de wacht gesleept. Het bedrijf ontving deze onderscheiding naar aanleiding van de uitstekende klanttevredenheidsscore in 2017.

De OKA wordt uitgereikt aan Opel-dealers die zeer hoog scoren in de Opel klanttevredenheidsenquêtes, die worden verstuurd na aflevering van een nieuwe Opel of na serviceonderhoud/reparatie. Uiteindelijk komt het er daarbij op neer dat de betreffende dealer door de klant wordt aanbevolen bij vrienden/familie. De resultaten zijn gemeten in de periode van juli tot en met december 2017.

Henk Alberts van Auto Palace Rijkmans ontving de Award uit handen van Johan Claassen, Algemeen Directeur bij Opel Nederland. “Onze dealers focussen zich volledig op klanttevredenheid om daarmee klanten te behouden en onze klanten ambassadeur te maken van het merk. Een tevreden klant is veelal een blijvende klant. Het doel van de OKA-uitreiking is om Autopalace Rijkmans en zijn medewerkers te belonen voor hun succesvolle werkwijze, die leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid”, aldus Claassen.