Opel 120 jaar KARL en Corsa

Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Stap nu in de praktische Opel KARL of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Wat koop je daarvoor? Veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. Het feest is compleet! Klik hier voor meer info!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Gratis Taxatie

Kwaliteits Occasions, gegarandeerd!

Op zoek naar een vertrouwd adres voor een gebruikte auto? Rijkmans Kwaliteits Occasions in Meppel biedt jonge, schadevrije auto’s van diverse merken met een lage kilometerstand aan. Van origine een Opel garage met jarenlange ervaring, een goede naam en gecertificeerde monteurs. Bekijk ons aanbod of leg een zoekopdracht bij ons neer.

Rijkmans Occasions

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door overname  Opel-dealer Rijkmans

Per 1 oktober jl. zijn de Rijkmans Opelvestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord aan de activiteiten van Auto Palace Groep toegevoegd. Met deze overname voegt Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpalet, dat daarmee wordt uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekent de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt voor de Opelvestigingen een nieuw toekomstperspectief.Onder leiding van de bestaande managers Henk Alberts en Hans van Wieren, die het aanspreekpunt en gezicht voor de klanten zullen blijven, worden de vestigingen voortgezet. Daarnaast zal Automobielbedrijf Richard Thalen in Hoogeveen doorgaan als agent en in het Opelnetwerk van Auto Palace worden opgenomen.

KTA 2017 Auto Palace Rijkmanns Steenwijk
Opel 2020

Voor eind 2020 ook vier modellen met elektrische aandrijving

ACHT GEHEEL NIEUWE OF VERNIEUWDE OPEL-MODELLEN VÓÓR 2020

  • Sterkere focus op populaire en snel groeiende segmenten, met drie belangrijke introducties tot 2020: geheel nieuwe Corsa en Vivaro, opvolger Mokka X
  • Voldoen aan CO2-emissienormen met moderne technologie, vier modellen met elektrische aandrijving vóór eind 2020, tegen 2024 alle modellen met elektrische aandrijving en verder verbeterde verbrandingsmotoren