Opel Bepaal 't zelf lease

Opel maakt private lease persoonlijk. Profiteer t/m 30 november!

Opel introduceert een nieuwe vorm van Private Leasen. Met Bepaal ’t Zelf Lease kunt u zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand én van alles zelf bepalen. U bepaalt zelf het model, hoelang uw contract loopt en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden. En u kunt dit tussentijds aanpassen! Gaat u uw Opel alleen rijden? Of de hele familie? U bepaalt! Daarnaast kunt u bij ons uw huidige auto inruilen voor een goede prijs en u ontvangt het bedrag cash op uw rekening.

Deze maand profiteert u van €1.200,- korting op het total leasebedrag. Ontdek ons aanbod! Bezoek onze Opel-vestigingen voor de ‘Bepaal ’t zelf Lease acties.

Opel Karl Private Lease
Opel ADAM Private Lease
Opel Corsa Private Lease

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Achteruitrijden met de Opel Crossland X is een ontspannen aangelegenheid. Met de panoramische 180 graden camera ziet u alles wat er om de hoek en achter uw auto gebeurd. U ziet alles: voetgangers, fietsers, andere auto’s die langs rijden… of uw dochter die met haar nieuwe vriendje staat te kussen. Ouch. Opel Crossland X.

De Opel Crossland X met innovatieve 180 graden achteruitrijcamera geeft u een perfect overzicht om veilig en ontspannen achteruit te rijden. Met dank aan het 180 graden panoramazicht worden zelfs objecten die zich om de hoek bevinden eenvoudig opgemerkt.

Onze Opel Crossland X is uitgerust met een extra grote bagageruimte voor alle uitdagingen die op uw pad komen. Maar pas op met wat u in de bagageruimte plaatst: Objecten in de bagageruimte lijken kleiner dan ze zijn…

Boodschappen doen, sporten of vakantie, met een indrukwekkende bagage-inhoud van 1255 liter en een flexibele achterbank is de Crossland X de juiste auto voor al uw activiteiten. De in delen neerklapbare achterbank vergroot de bagageruimte, dus wilde u altijd al een hond? Dan kunt u er nu twee nemen. U heeft de ruimte.

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling heeft Opel nu de Black Editions. Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar op de Opel Corsa (5-deurs), Opel Astra (5-deurs) en de Opel Mokka X. Ontdek de Opel Black Edition!

Gratis Taxatie

Kwaliteits Occasions, gegarandeerd!

Op zoek naar een vertrouwd adres voor een gebruikte auto? Rijkmans Kwaliteits Occasions in Meppel biedt jonge, schadevrije auto’s van diverse merken met een lage kilometerstand aan. Van origine een Opel garage met jarenlange ervaring, een goede naam en gecertificeerde monteurs. Bekijk ons aanbod of leg een zoekopdracht bij ons neer.

Rijkmans Occasions

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door overname  Opel-dealer Rijkmans

Per 1 oktober jl. zijn de Rijkmans Opelvestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord aan de activiteiten van Auto Palace Groep toegevoegd. Met deze overname voegt Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpalet, dat daarmee wordt uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekent de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt voor de Opelvestigingen een nieuw toekomstperspectief.Onder leiding van de bestaande managers Henk Alberts en Hans van Wieren, die het aanspreekpunt en gezicht voor de klanten zullen blijven, worden de vestigingen voortgezet. Daarnaast zal Automobielbedrijf Richard Thalen in Hoogeveen doorgaan als agent en in het Opelnetwerk van Auto Palace worden opgenomen.

KTA 2017 Auto Palace Rijkmanns Steenwijk
Opel 2020

Voor eind 2020 ook vier modellen met elektrische aandrijving

ACHT GEHEEL NIEUWE OF VERNIEUWDE OPEL-MODELLEN VÓÓR 2020

  • Sterkere focus op populaire en snel groeiende segmenten, met drie belangrijke introducties tot 2020: geheel nieuwe Corsa en Vivaro, opvolger Mokka X
  • Voldoen aan CO2-emissienormen met moderne technologie, vier modellen met elektrische aandrijving vóór eind 2020, tegen 2024 alle modellen met elektrische aandrijving en verder verbeterde verbrandingsmotoren